TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Batch Ponad 200 przepisów porad i wskazówek dla dobrze zakręconej kuchni autor: Joel MacCharles, Dana Harrison
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Batch Ponad 200 przepisów porad i wskazówek dla dobrze zakręconej kuchni

(oryginalnie: Batch. Over 200 recipes tips techniques for a well preserved kitchen)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Otwarte
ISBN: 978-83-7515-446-7
Tłumaczenie: Gignal Magdalena
Format: 20.8x25.7
Liczba stron: 352
Oprawa: Twarda
Wydanie: 1, 2017 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
59,90 zł

Masz przed sobą biblię każdego szanującego się miłośnika gotowania. Powstała dzięki pasji pary Kanadyjczyków do eksperymentowania (i zakręcania). To kompendium wiedzy o konserwowaniu w stylu batch, czyli partiami, oszczędnie i w pełni naturalnie. Dzięki tej książce już nigdy nie sięgniesz po sklepowe przetwory – bo i po co, jeśli wykorzystując 25 sezonowych warzyw i owoców i 7 metod konserwacji, możesz wyczarować zakręcone i zdrowe potrawy dla siebie i swoich bliskich?

Poznaj zasady gry obowiązujące w kuchni batch:
1. Korzystaj z naturalnych składników.
2. Do przetworów wybieraj sezonowe warzywa i owoce (można się nimi przy okazji objeść).
3. Powiedz „nie” marnowaniu żywności.
4. Zastosuj odpowiednią metodę konserwacji.
5. Szukaj inspiracji w tradycyjnych kuchniach całego świata.
6. Nie bój się eksperymentować.
7. Zakręcaj słoiki w towarzystwie.

Zakasz rękawy i do roboty.
Just batch it!

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Maruszewski akceptuje płatności: